Имаш нужда от мен.
Така говорят листата.
Сърцето ти е студено.
Без мен. Искаш да съм ти лято.
Имаш нужда от пламенен дъжд.
Така шифроваш с цветята.
В душата ми... А тя капе...
Красивото се нуждае от ято.
Да те отнеса далеч от света,
до нашето малко, щастливо място...
© Йоана Всички права запазени