3 oct 2015, 21:48

Малки пречки 

  Poesía » De amor
684 0 0

Малки пречки

ReмаТе

 

нямам търпение
всичко да свърши
да падне навън
и първият сняг
гушнати двама
в едното одеало
да пиеме ром
или чай със коняк

© Людмил Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??