3 окт. 2015 г., 21:48

Малки пречки 

  Поэзия » Любовная
641 0 0

Малки пречки

ReмаТе

 

нямам търпение
всичко да свърши
да падне навън
и първият сняг
гушнати двама
в едното одеало
да пиеме ром
или чай със коняк

© Людмил Ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??