Oct 3, 2015, 9:48 PM

Малки пречки 

  Poetry » Love
685 0 0

Малки пречки

ReмаТе

 

нямам търпение
всичко да свърши
да падне навън
и първият сняг
гушнати двама
в едното одеало
да пиеме ром
или чай със коняк

© Людмил Ангелов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??