22 feb 2008, 7:19

„Mалки разтварящи се споменчета бели” 

  Poesía
1126 0 6
На дъното на тъмната ми стая

Стени разплакани крещят

От ужас

Тихо се спотайват тайните ми                                                   

Принудени

Да вкусват

От ежедневно еднообразие

 

Скъсани тетрадки

Вече не танцуват

Пожълтели под дъгата на голямо слънце

Няма кой да ги римува

Няма кой да ги преглежда набързо

 

И пухкави

Като във лятното небе

Са облаците тази сутрин

Защото спомниха си за поета

И изхвърлиха от джобовете си всичко чуждо

 

Аз съм с теб

Ти знаеш

Че сме още двамата

© Десислав Илиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??