Feb 22, 2008, 7:19 AM

„Mалки разтварящи се споменчета бели” 

  Poetry
1118 0 6
На дъното на тъмната ми стая

Стени разплакани крещят

От ужас

Тихо се спотайват тайните ми                                                   

Принудени

Да вкусват

От ежедневно еднообразие

 

Скъсани тетрадки

Вече не танцуват

Пожълтели под дъгата на голямо слънце

Няма кой да ги римува

Няма кой да ги преглежда набързо

 

И пухкави

Като във лятното небе

Са облаците тази сутрин

Защото спомниха си за поета

И изхвърлиха от джобовете си всичко чуждо

 

Аз съм с теб

Ти знаеш

Че сме още двамата

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??