19 sept 2017, 22:21

Малкият хитрец 

  Poesía
867 2 8

Нещо човърка,

нещо поправя. 

(по-скоро разваля).

​​​​​​

Гледа те умно

и отговаря сладкодумно. 

– Не е вярно! 

 

Все е прав. 

Не отстъпва

и цветята подръпва. 

 

С тапи в ушите

прави си белите. 

Одрани са коленете –

зиме и лете. 

 

Само Мецана

го хваща в капана. 

Очите бавно затваря

и вече не проговаря. 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??