9 nov 2013, 21:51  

Малоумно 

  Poesía » Otra
549 0 0

 

 

 

 

 

 

Малоумно

 

Защо ме махна от фейсбук,

аз още съм тук.

Защо ме изтри от дните си,

аз все още правя това,

което трябваше да са дните ни.

Защо постъпи така,

както би постъпила всяка жена.

Защо си толкова умна?

Защо си толкова малоумна.


венеция

09.11.2013

 

 

 

 

© Братан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??