9 нояб. 2013 г., 21:51  

Малоумно 

  Поэзия » Другая
538 0 0

 

 

 

 

 

 

Малоумно

 

Защо ме махна от фейсбук,

аз още съм тук.

Защо ме изтри от дните си,

аз все още правя това,

което трябваше да са дните ни.

Защо постъпи така,

както би постъпила всяка жена.

Защо си толкова умна?

Защо си толкова малоумна.


венеция

09.11.2013

 

 

 

 

© Братан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??