9.11.2013 г., 21:51 ч.  

Малоумно 

  Поезия » Друга
533 0 0

 

 

 

 

 

 

Малоумно

 

Защо ме махна от фейсбук,

аз още съм тук.

Защо ме изтри от дните си,

аз все още правя това,

което трябваше да са дните ни.

Защо постъпи така,

както би постъпила всяка жена.

Защо си толкова умна?

Защо си толкова малоумна.


венеция

09.11.2013

 

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??