14 feb 2012, 20:44

Малък Сечко 

  Poesía
579 0 6

Този малкият - Сечко,
се развихри за трима.
"Най-важен съм" - казва, при все че
друг владее сърцето на зимата.
Ала малкият Сечко - немирен,
със снежинки замерва очите
и на устните в капчица спира -
преди да прошепне: "Обичайте!"

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??