14.02.2012 г., 20:44 ч.

Малък Сечко 

  Поезия
577 0 6

Този малкият - Сечко,
се развихри за трима.
"Най-важен съм" - казва, при все че
друг владее сърцето на зимата.
Ала малкият Сечко - немирен,
със снежинки замерва очите
и на устните в капчица спира -
преди да прошепне: "Обичайте!"

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??