Feb 14, 2012, 8:44 PM

Малък Сечко 

  Poetry
576 0 6

Този малкият - Сечко,
се развихри за трима.
"Най-важен съм" - казва, при все че
друг владее сърцето на зимата.
Ала малкият Сечко - немирен,
със снежинки замерва очите
и на устните в капчица спира -
преди да прошепне: "Обичайте!"

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??