Малък свят – колкото шепичка!
Няколко стъпки във пясъка,
няколко рози трънливи,
нежният вятър в косите ти,
няколко черни маслини,
няколко чаши със вино...
Слънцето сутрин в прозореца,
няколко спомена прашни,
няколко болки притихнали,
пътеки, раняващи мислите,
няколко думи за обич,
няколко верни приятели,
с които на края на времето,
не искаш да се сбогуваш!
© Рада Димова Todos los derechos reservados