16 abr 2018, 13:29

Мамо искам 

  Poesía » Para niños
1000 0 9

                 Мамо, искам да съм морски слон,

                 цял ден да лежа на някой склон.

                 Яж тогава шунка и бекон,

                 ще приличаш на надут балон.

 

                 Мамо, искам да съм крокодил,

                 цял ден да лежа в реката Нил.

                 Яж тогава пилета на грил

                 щом стомахът ти не ти е мил.

 

                 Мамо, искам да съм шампион,

                 там на олимпийски стадион.

                 Яж тогава моркови, лимон

                 и спортувай в близкият салон.

 

 

                  

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

По пътя към света на големите »

14 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??