22 feb 2013, 12:23

Мантия ,,Любов'' 

  Poesía » Otra
1304 1 7

 

... в пъпките на люляк спят
дъждовните сълзи.
В едно началото на утъпкан път,
по който Пролетта ще се роди.
Там, уютно приютено
в малък свят от див живот,
горски дух преде с вретено,
на чекръка ,,Време'' оборот.
Магия с пъстри цветове,
всяка нишка - благослов.
Втъка от вятъра криле
кръсти я мантия ,,Любов''...
 

© Елeна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??