27 sept 2007, 9:14

Маргаритка  

  Poesía
883 0 10
 

                             Маргаритка



                    Обичам да рошиш косите ми...


                    Не обичам да искаш прическа...


                    Обичам да плувам в очите ти...


                    Не обичам да премигваш често...

                  

                    Обичам да тръпна под пръстите...


                    Не обичам да стискаш юмруци...


                    Обичам да сънувам истински...


                    Не обичам да се задяваш с други...


                    Обичам твоето райско присъствие...


                    Не обичам измамни предчувствия...


                    Обичам маргаритка с нежни листа,


                    която ми подаряваш... след това...

© Павлина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??