27.09.2007 г., 9:14 ч.

Маргаритка  

  Поезия
840 0 10
 

                             Маргаритка



                    Обичам да рошиш косите ми...


                    Не обичам да искаш прическа...


                    Обичам да плувам в очите ти...


                    Не обичам да премигваш често...

                  

                    Обичам да тръпна под пръстите...


                    Не обичам да стискаш юмруци...


                    Обичам да сънувам истински...


                    Не обичам да се задяваш с други...


                    Обичам твоето райско присъствие...


                    Не обичам измамни предчувствия...


                    Обичам маргаритка с нежни листа,


                    която ми подаряваш... след това...

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??