1 mar 2009, 23:14

Мартеница 

  Poesía » Del paisaje
607 1 8
  

Червеното слънце се събуди

върху бялата длан на облака.

Изчерви се хоризонтът.

Поруменя небето.

Земята набъбна.

Дърветата стреснаха птиците

с тихия пукот на пъпките.

 

 

Честита Баба Марта!

© Валентина Шейтанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??