Mar 1, 2009, 11:14 PM

Мартеница 

  Poetry » Landscape
577 1 8
  

Червеното слънце се събуди

върху бялата длан на облака.

Изчерви се хоризонтът.

Поруменя небето.

Земята набъбна.

Дърветата стреснаха птиците

с тихия пукот на пъпките.

 

 

Честита Баба Марта!

© Валентина Шейтанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??