1 mar 2023, 10:04

Мартенички 

  Poesía » Para niños
240 0 0

Мартенички, мартенички,

бели и червени,

има в тоя ден за всички,

най-много за мене.

 

Личицето ми е бяло,

бузките - червени.

Името ми е Ивайло,

от юнак дарено.

 

Вече съм на три години

и съм юначага.

Кучето на баба Гина,

даже от мен бяга.

 

А пък в детската градина

всички ме познават.

С мене да играят искат,

че съм готин, казват.

 

Всички много ме обичат,

че ги радвам с песен.

С мартенички ме закичват,

да съм здрав и весел.

© Димитър Дунеловски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??