25 ene 2013, 20:01

Машина за спомени 

  Poesía » Otra
549 0 1

Машина за спомени



Рисувам си сърца

и слушам песен за любовта.

Твърде емоционално ми е в този ден.

Това е може би така, защото отново мисля за теб и мен.

 

Вече спрях да ни наричам с общото "ние".

Вече спрях да се лъжа с онези мечти.

Мечтите, които имах за теб и мен.

Мечтите, които останаха в машината за спомени.

 

А времето лети неусетно.

Понякога връщам се назад и лутам се в спомени.

И повярвай, страшно е болезнено,

когато слушам песните, които заедно слушахме преди.

 

Всяка песен разказва наша история.

И всеки спомен удря силно моето сърце.

И понякога наивно вярвам,

че не всичко приключило е.

 

Признавам, още мисля за нас.

О, извини ме! Забравих, че сме просто аз и ти.

Трудно е да го кажа,

но нашата любов остана в миналото

(а миналото трябва в миналото да стои...)

© Мария Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??