6 feb 2016, 20:38

Мастило 

  Poesía » De amor
597 0 1

Не, не ме боли, че сега съм сам.
Най-боли да те желая нежелан.
Знам, гледаш на мен като нещо гнило,
но ето, за теб сърцето ми остава мило
и всяка нощ, давя те в мастило.

© Ivo Dimchev Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??