Feb 6, 2016, 8:38 PM

Мастило 

  Poetry » Love
602 0 1

Не, не ме боли, че сега съм сам.
Най-боли да те желая нежелан.
Знам, гледаш на мен като нещо гнило,
но ето, за теб сърцето ми остава мило
и всяка нощ, давя те в мастило.

© Ivo Dimchev All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??