6.02.2016 г., 20:38 ч.

Мастило 

  Поезия » Любовна
586 0 1

Не, не ме боли, че сега съм сам.
Най-боли да те желая нежелан.
Знам, гледаш на мен като нещо гнило,
но ето, за теб сърцето ми остава мило
и всяка нощ, давя те в мастило.

© Ivo Dimchev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??