7 may 2011, 12:08

Мечкин блус 

  Poesía » De humor
635 0 3

Мечкин блус

(по Балубыб)

Майска вечер пълнолунна,
но комарите са в плюс!
Кръв ми пият тънкоструйно
и ми свирят "Мечкин блус".

Пот изби ми по челото,
а в устата - гъста слуз...
От гората - към селото,
че дочувам "Мечкин блус"...

Тесни джинси - провокация!
По-нагоре - страшен бюст!
Разработвам операция,
в акция съм "Мечкин блус".

После - право във сеното,
чак до светло... Ей ти плюс!
Алпинистка с мен в леглото?!
Ех, че готин "Мечкин блус"!

Паля смачкано "Марлборо"...
Телефона пи-и-ша... Сус!
Пак ще я повикам скоро
да играем "Мечкин блус"...

Вий ми гледате косите и се хилите, нали-и-и?!
Ма, не знайте хитринките-е-е-е!
Първо викам Ох Боли...

© Красимир Дяков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??