3 feb 2008, 10:30

Мечта 

  Poesía » Otra
517 0 1

            Мечта

 

Объркана съм сега,

искам много неща.

Обзема ме тъга,

че загърбвам своята мечта.

 

Далечна и непостижима,

но още в мен я има,

усещам я сама,

обгърната в тъма.

 

А как я искам да гори,

през трудности дори,

животът ми да преминава,

по-голяма в мен да става.

 

Трябва да я осъществя,

ще я следвам, няма да я оставя,

каквато и цена да платя,

към нея ще вървя.

 

Ще премахна всякаква преграда -

тя е моята награда,

от детството си желая -

да се сбъдне си мечтая.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??