28 abr 2009, 18:06

Мечта 

  Poesía » Otra
1031 0 2

 

Мечта

 

Събудих се отново под лъч от светлина,

отвориш ли очи, ти виждаш свобода!

Погледнах аз небето и вкусих радостта,

в бъдещето светло аз виждам красота!

 

 

Ще стигна ли звездите?

Ще си тръгна ли сама?

Ще вкуся ли сълзите,

или ще намеря любовта?

 

 

Ще бъдеш ли до мен,

както казваш ти сега?

Ще ме оставиш ли да съм все така свободна,

да следвам своята мечта?

© Стелла Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??