Apr 28, 2009, 6:06 PM

Мечта 

  Poetry » Other
1040 0 2

 

Мечта

 

Събудих се отново под лъч от светлина,

отвориш ли очи, ти виждаш свобода!

Погледнах аз небето и вкусих радостта,

в бъдещето светло аз виждам красота!

 

 

Ще стигна ли звездите?

Ще си тръгна ли сама?

Ще вкуся ли сълзите,

или ще намеря любовта?

 

 

Ще бъдеш ли до мен,

както казваш ти сега?

Ще ме оставиш ли да съм все така свободна,

да следвам своята мечта?

© Стелла All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??