М Е Ч Т А
Копнеж душите ни изгаря!
Желания изпълват ни деня!
Дали е лудост? Може би надежда?
Не... Нарича се МЕЧТА!
И водим битка непосилна...
И търсим път да се спасим...
Но в нас мечтата не умира.
Не знаем как да не тъжим!
Тъга и болка в нас се вплитат,
денят без теб е просто САМОТА!
Но всичко има си причина -
подай на мен ръка.
Да тръгнем двама - и далечни,
мечтата в нас гори.
И винаги душите ни ще грее!
Ще сбира нашите съдби!
Мечта незрима и любима,
аз вярвам в теб докрай!
Дори да няма никаква надежда...
За теб живея, знай!
Ще минат може би години,
но ти ще имаш свойте дни!
И аз ще бъда толкова щастлива...
И ти ще бъдеш с мен, нали?
Мечта... аз зная, че те има!
Аз зная, че не си лъжа!
Нали, разбра...Много те обичам!
Без теб животът е тъга!
© Мариана Todos los derechos reservados