20 jun 2009, 20:11  

Мечта 

  Poesía » De amor
600 0 0

И в нощите се будя изморено
и мисълта за теб защо не спи
сърце ми е тъй тъжно наранено
копнея твоята ръка да подържи.


Умора има от очакване
копнежът влиза в съня
Страхувам се - безумно е
да не отхвърли любовта.


Не се страхувай да обичаш
ела и топлота дари
Не слушай думите на разума
сърцето иска да лети.

Ръка в ръка ще минем под дъгата
ще слеем нашите мечти
Ще ходим боси по росата,
нима не искаш този миг ?

© Милен Флоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??