20.06.2009 г., 20:11 ч.  

Мечта 

  Поезия » Любовна
597 0 0

И в нощите се будя изморено
и мисълта за теб защо не спи
сърце ми е тъй тъжно наранено
копнея твоята ръка да подържи.


Умора има от очакване
копнежът влиза в съня
Страхувам се - безумно е
да не отхвърли любовта.


Не се страхувай да обичаш
ела и топлота дари
Не слушай думите на разума
сърцето иска да лети.

Ръка в ръка ще минем под дъгата
ще слеем нашите мечти
Ще ходим боси по росата,
нима не искаш този миг ?

© Милен Флоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??