19 nov 2018, 1:17

Мечта 

  Poesía » Verso libre
543 0 2

Все замислена във нещо

Все копнежи в мен

Обградена от паважа, грешно

Чакаща трамвая в този ден

 

В дамската ми чанта

Се търкаляха  бонбони

А във тях дворец

Идваше трамвая

Със зелен прозорец

Позеленял гребец

 

Докосване, изпепеляващо

Мечта

Усещане в мен шеметно

Наближаваше ноща

 

Прибрах се в дома си

И тихичко заспах

Плавах с лодка – в съня си

Щастлива, че за миг си помечтах

© Любов Никифорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??