19.11.2018 г., 1:17 ч.

Мечта 

  Поезия » Свободен стих
537 0 2

Все замислена във нещо

Все копнежи в мен

Обградена от паважа, грешно

Чакаща трамвая в този ден

 

В дамската ми чанта

Се търкаляха  бонбони

А във тях дворец

Идваше трамвая

Със зелен прозорец

Позеленял гребец

 

Докосване, изпепеляващо

Мечта

Усещане в мен шеметно

Наближаваше ноща

 

Прибрах се в дома си

И тихичко заспах

Плавах с лодка – в съня си

Щастлива, че за миг си помечтах

© Любов Никифорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??