Все замислена във нещо
Все копнежи в мен
Обградена от паважа, грешно
Чакаща трамвая в този ден
В дамската ми чанта
Се търкаляха бонбони
А във тях дворец
Идваше трамвая
Със зелен прозорец
Позеленял гребец
Докосване, изпепеляващо
Мечта
Усещане в мен шеметно
Наближаваше ноща
Прибрах се в дома си
И тихичко заспах
Плавах с лодка – в съня си
Щастлива, че за миг си помечтах
© Любов Никифорова All rights reserved.