Не искам
други
да обичам,
нима не
го разбра?!
Не си дете
след теб
да тичам,
но превърна се
в мечта!
А аз докрай
се боря,
и мечтите
ги постигам.
Сега си
само ти,
богинята ми;
най-любима.
Любов
назаем не
признавам.
Ела,
обичай и
след края.
Ти –
най-скъпият
подарък,
а аз все още
вярвам в
чудесата!
© Калоян Калинов Todos los derechos reservados