27 ene 2019, 16:53

Мечта 

  Poesía » De amor, Odas y poemas, Verso libre
792 4 2

Ето, че отново дойде вечерта,

аз пак стоя сама в тишината, 

а навън бялата луна

неуморно огрява земята.

 

Как се случи това не зная,

и тази вечер си мисля за теб.

Защо ли не мога да спра да мечтая,

за свят, в който ти ще си вечно до мен.

 

Но времето безмилостно минава,

и тъмна, и студена е нощта.

А мечтата си остава,

просто една несбъдната мечта.

© Христиана Владимирова Todos los derechos reservados

Надявам се стихотворението да ви хареса.

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??