27.01.2019 г., 16:53 ч.

Мечта 

  Поезия » Любовна, Оди и поеми, Свободен стих
786 4 2

Ето, че отново дойде вечерта,

аз пак стоя сама в тишината, 

а навън бялата луна

неуморно огрява земята.

 

Как се случи това не зная,

и тази вечер си мисля за теб.

Защо ли не мога да спра да мечтая,

за свят, в който ти ще си вечно до мен.

 

Но времето безмилостно минава,

и тъмна, и студена е нощта.

А мечтата си остава,

просто една несбъдната мечта.

© Христиана Владимирова Всички права запазени

Надявам се стихотворението да ви хареса.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??