23 may 2007, 9:01

Мечта 

  Poesía
555 0 0
 

Ето, настъпва и лятото бурно,

изпълнено с толкоз мечти,

че любовта ще си върна

в твоите топли очи.


Надежда една остана в сърцето,

свило се някаде в мен

и чакащо нежната ласка

на твойто вледенено сърце.


Знам, ще разбия студа,

ще намеря и най-малката скрита топлинка,

за да се преродя такава, каквато винаги преди съм била.

Помогни ми, мили, помогни, че инак май, че ще умра.

Надежда  една! Това е живота!

Аз искам да вярвам, да чакам, да зная,

че там, сред мечтите е и наш`та скрита мечта.

Някаде скрита... почти е разбита,

но има я, знам!

© Веселина Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??