Мечтая отдавна
да свиря на пиано.
Да имам кариера славна
и признание голямо.
Да съм на световна сцена
и да свиря своя соната.
А като стигна финала
да вдигна цялата зала
на крака и да ме викат на бис...
А след това -
да спечеля големия приз!
© Людмила Данова Todos los derechos reservados