6.01.2023 г., 16:10 ч.

Мечта за слава 

  Поезия » За деца
308 0 6

Мечтая отдавна

да свиря на пиано. 

Да имам кариера славна 

и признание голямо. 

Да съм на световна сцена

и да свиря своя соната. 

А като стигна финала

да вдигна цялата зала

на крака и да ме викат на бис... 

А след това -

да спечеля големия приз! 

© Людмила Данова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

За сцената мечтая »

8 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??