12 jun 2022, 19:50

Мечтана любов 

  Poesía » De amor, Del paisaje, Filosófica, Otra
300 2 2

 

Залези, разходки по морския бряг...

Звездни вечери, разговори цяла 

вечер на стълби, на някой праг...

 

Топли прегръдки, погледи с любов...

Смях, тайни споделени, думи 

от сърце искрени, пълни с живот...

 

Полета, с глухарчета и слънчогледи...

Прозорчета слънчеви, пеперуди,

снимки на стената окачени...

 

Люлки, балони, рози червени...

Светлини сред песента на щурците,

силни емоции, летящи фенери...

 

Редове с поезия, дъжд, огледала...

Две души, в едно цяло, сбрали в 

себе си смисъла на живота, Любовта...

 

© Майчето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Изключително много благодаря!
  • Чист детски поглед на нещата от живота! Радостни чувства, споделени, такива каквито ги чувстваш. Успяла си да напишеш едно хубаво безглаголно стихотворение, Поздравления!
Propuestas
: ??:??