Залези, разходки по морския бряг...
Звездни вечери, разговори цяла
вечер на стълби, на някой праг...
Топли прегръдки, погледи с любов...
Смях, тайни споделени, думи
от сърце искрени, пълни с живот...
Полета, с глухарчета и слънчогледи...
Прозорчета слънчеви, пеперуди,
снимки на стената окачени...
Люлки, балони, рози червени...
Светлини сред песента на щурците,
силни емоции, летящи фенери...
Редове с поезия, дъжд, огледала...
Две души, в едно цяло, сбрали в
себе си смисъла на живота, Любовта...
© Майчето Всички права запазени