3 abr 2013, 15:00

Мечтание 

  Poesía » Otra
984 0 7

 

В букет аромати от юнската вечер...
Балетният танц на влюбени прилепи.
С песента на щурчетата, луднали
по невести - зеленооки светулки...
Изпращам ти нежен звук от целувка,
вместо "Лека нощ!" - шепот несбъднат.
От душата ми тихо отронени литват
дует на тъга и виола, облечени с твоята липса.
Докосват леко посребрените върхове на тополите
и събират за теб цялата нежност
на едно тихо обичане, скрито в сърцето ми.
Ще пътуват дълго. Зная!
Много път имат, че си далеко...
Ще долетят на твоя прозорец,
когато синьото на зората докосне косата ти...
И вместо мен, нежно целуне очите ти.

 

© Тасо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??