8 ago 2014, 20:03

Мечтата ми 

  Poesía
474 0 0

Разтварям крилете си

Тази вечер ще мечтая

За теб и Рая

Позволяваш ли ми

Дори не искам да зная

Аз летя

С теб в мечтите си

И никой не може да ме спре

Защото никой друг

не съществува

Само аз

И само ти

Лети

© Вяра Ангарева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??