Разтварям крилете си
Тази вечер ще мечтая
За теб и Рая
Позволяваш ли ми
Дори не искам да зная
Аз летя
С теб в мечтите си
И никой не може да ме спре
Защото никой друг
не съществува
Само аз
И само ти
Лети
© Вяра Ангарева Всички права запазени