Животът, като режисьор на театър,
ми даде роля на мечтател,
как искам да потегля с вятъра
и той да бъде мой приятел!
През девет планини - в десета
аз, странник жаден, път да бия,
от теб, любов нечакана и късна,
със пълни шепи да отпия!
© Любомир Петков Todos los derechos reservados
Пожелавам ти го да се сбъдне! Никога не е късно да срещнеш нова любов, тя може да е неканена, но идва точно на време! Много хубаво казано! Поздрав!