Sep 21, 2007, 3:17 PM

Мечтател 

  Poetry
1013 0 5

Животът, като режисьор на театър,

ми даде роля на мечтател,

как искам да потегля с вятъра

и той да бъде мой приятел!

През девет планини - в десета

аз, странник жаден, път да бия,

от теб, любов нечакана и късна,

със пълни шепи да отпия!

© Любомир Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??