21.09.2007 г., 15:17 ч.

Мечтател 

  Поезия
1012 0 5

Животът, като режисьор на театър,

ми даде роля на мечтател,

как искам да потегля с вятъра

и той да бъде мой приятел!

През девет планини - в десета

аз, странник жаден, път да бия,

от теб, любов нечакана и късна,

със пълни шепи да отпия!

© Любомир Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??