12 sept 2008, 21:51

мечтая 

  Poesía » De amor
744 0 16
 

 

 

обичам мисълта ти

по ръцете ми да лази

съмненията

да са откровени

тезгях да нямаме

мечтая

и просто да се осмелим

да се прегърнем

без ръце

мечтая

каква е същността

на съчетанията

щом толкова го искаме

какво обичаме

къде вървим

и за къде

се връщаме

какво ли

се опитвам

да мечтая

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??